Taiteen Päämajassa Tapahtuu

Kartta

Tervetuloa Taiteen Päämaja Maittaan, ainutlaatuiseen taiteen ja kulttuurin elämykselliseen keskukseen – Sääksjärven sydämessä Vimpelissä!


Taiteen Päämaja on idyllinen ja satumainen tila, joka on entisöity vanhaasta navetasta . Se on saanut uuden elämän pääasiassa vastuullisesti kierrätettäviä materiaaleja käyttäen. Elämyksellinen maailma vie sinut täysin uuteen ulottuvuuteen astuessasi Taiteen Päämajaan!


Kiviseinien viileydessä kesäisin voit nauttia intiimeistä Maritzan konserteista sekä Energiapitoisesta musiikkiesityksistä Pohjanmaan Leidien esittämänä.
Kesäisin Taiteen Päämaja on auki myös tilauksesta toivomallasi ohjelmalla.


Lapset puolestaan voivat kokea taikaa Ninni Kettulin Satumetsässä sekä Tönttöröön Kivilouhoskylässä upoten heidän tarinoiden vietäväksi teatteriesitysten ajaksi. Esitykset yleisimmin elokuun aikana, seuraa ilmoittelua www.maritza.fi


Myös järjestämme taideleirejä sovittuna ajankohtana, johon voi osallistua niin aikuiset kuin lapset ja jossa voi päästää luovuuden valloilleen.


Taiteen Päämaja Maitta tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja luo tilan taiteen hengittämiselle persoonallisella tavalla.


Tule kokemaan taiteen lumo ja inspiroitumaan uudestaan – meillä jokainen löytää oman tulkintansa taiteesta!


Taiteen Päämajan yhteydessä toimii myös pieni kahvila tapahtumien aukioloaikojen mukaan, jossa voit nauttia herkullisista leivonnaisista ja virvokkeista taiteen parissa. Voit myös ostaa mukaasi ainutlaatuisia käsityötuotteita ja taide-esineitä, jotka muistuttavat vierailustasi meillä.


Tervetuloa siis Taiteen Päämajaan Maittaan, missä taide ja kulttuuri kohtaavat ja luovat unohtumattomia hetkiä kaikille aisteille!

Ja Taideleirit loppukesällä 2024 syyskuussa!

Taideleirillä kirjoitetaan Satumetsän kaveruksille uusi tarina yhdessä, tehdään roolijaot, opetellaan ja näytellään se kameralle.

Tarina ilmestyy myöhemmin facebookin sivuille. Leiri kestää yön yli, joten kaikkea muutakin mukavaa on tiedossa. Tästä keväämmällä lisätietoja! Ilmoittautumisesta ennakkoon maritza.parkkinen@gmail.com

Ohesta pääset Ninni Kettulin Facebookin sivuille: https://www.facebook.com/Kettuli/