Ratkaisukeskeinen choutsaus

Olen valmistunut Ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi laajennetussa coaching-koulutusohjelmassa Life Coach Academyssä ja tarjoan yksilövalmennuksia sekä ryhmävalmennuksia sopimuksen mukaan. Valmennukset ovat ehdottoman luottamuksellisia ja etenee aina asiakkaan tavoitteiden mukaan. Valmennukset voidaan tehdä kasvotusten, puhelimitse tai videoyhteyden avulla.
Kysy pakettitarjous! maritza.parkkinen@gmail.com tai 040 963 3232

Coaching on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa. Sitä voidaan käyttää yksityiselämän alueella (life coaching) tai työelämässä ja organisaatioissa (business coaching). Coaching auttaa selkeyttämään ja kirkastamaan ajattelua ja tavoitteita, löytämään strategioita tavoitteiden saavuttamiseksi, sekä vahvistamaan voimavaroja niin, että tavoitteet saavutetaan.

”Coaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida asiakasta hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa.” -International Coach Federation

Valmennus sopii ihmisille, jotka haluavat kehittyä ja ottaa vastuuta elämästään, oppia tuntemaan itsensä paremmin ja päästä elämässään eteenpäin. Oman elämän pohtiminen ammattilaisen kanssa on itsensä arvostamista, joka varmasti hyödyttää jokaista. Oivallukset, joita coachingissa syntyy, saattavat muuttaa jo yhdellä kerralla elämän suuntaa paremmaksi.

ASIAKASPALAUTTEITA:

”Maritza on huomioiva, lämmin, kuitenkin haastoi ja osasi ohjata ajatusta syvemmälle ja pidemmällä. Syntyi oivalluksia, hän osasi löytää sopivia harjoitteita eri tilanteisiin, jotka auttoivat avaamaan lukossa olevia ajatuksia ja tunteita.”

”Olin tyytyväinen omiin oivalluksiini ja positiiviseen vahvistamiseen. Todella hyvä valmennus.”

”Koen tulleeni nähdyksi. Valmennus oli silmiä avaava , todella hyödyllinen. Sain itsevarmuutta ja juuri sellaista tukea ja apua, mitä tarvitsinkin tässä elämäntilanteessa.”