Ninni Kettuli

Lastennäytelmä Ninni Kettuli ja Tönttöröön Amuletti 2024 starttaa elokuussa!

Taideleirit loppukesällä 2024 syyskuussa!

Taideleirillä kirjoitetaan Satumetsän kaveruksille uusi tarina yhdessä, tehdään roolijaot, opetellaan ja näytellään se kameralle.

Tarina ilmestyy myöhemmin facebookin sivuille. Leiri kestää yön yli, joten kaikkea muutakin mukavaa on tiedossa. Tästä keväämmällä lisätietoja! Ilmoittautumisesta ennakkoon maritza.parkkinen@gmail.com

Ohesta pääset Ninni Kettulin Facebookin sivuille: https://www.facebook.com/Kettuli/

Ninni Kettuli leikkiseikkailee ja pitää taideleirejä mielellään Satumetsän Emon ja kavereiden kanssa, pääpaikkana on Taiteen Päämaja Vimpelin Sääksjärvellä. Tuokiot ja esitykset ovat osallistuvaa teatteria, joten aika menee siivillä Leikkimisen riemun kautta, leikki on lapsen työtä, laitetaan mielikuvitus lentoon.

Kunnioitus, arvostaminen, käytöstavat, toisen huomioiminen sekä innostaminen ovat keskeisiä toimintatapoja toiminnassamme.

Lisäksi Ninni esiintyy ystäviensä kanssa näytelmissä. Ninnin kanssa Satumetsässä seikkailevat Nennuli, Sakke Sammakkoinen, Minni Merenneito ja Lox Lohikäärme sekä Kivilouhoskylässä asuvat Tönttöröö, Rötkö, Pötkö, Lötkö ja Mötkö, riviin on myös astunut Satumetsän emo.