Tervetuloa piipahtamaan kotisivuillani! Tulevasta heti sen verran, että osallistun tämän vuoden tangokisoihin tavoittelemaan kruunua. Parhaani yritän, katsotaan mihin se riittää. Nettiäänestys on käynnissä, ohessa linkki äänestykseen:Klik–> ”Maritza – Ensi yönä” . Kiitos<3

Uutta tuotantoa, ”Ilman Sinua” -sinkku lähtee radiosoittoon, säv/sov. Jari Niemelä, san.Maritza Parkkinen, taustalaulut Anne Sandberg.
Radioasemilta löytyy myös  ”Hento Korsi” josta ohessa  musiikkivideo, (lue enemmän omalta välilehdeltä) sekä ”Tiedätkö miltä tuntuu”. Jälkimmäisen sävellys Jari Niemelä, sanoitus Maritza Parkkinen, sovitus Pauli Lahtinen. Taustalaulut: Anne Sandberg, kitarat: Harri Risku, äänitys: Jurvan Musiikkipaja

Kuulostellaan, löytääkö laulut tiensä radioiden soittolistoille. Nyt niitä ainakin voi toivoa. 🙂 ”Tiedätkö miltä tuntuu” käsittelee erilaisuutta ja toivon mukaan antaa ajattelemisen aihetta. Biisi on syntynyt tilaustyönä, jonka tarkoituksena on kannustaa ihmisten suhtautumista ennakkoluulottomasti erilaisuuteen ja lisätä keskustelua syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Erilaisuudessa on voimaa ja jokaisella on oikeus omaan turvalliseen elämään.

Demo-pankista “Omasta kynästä”  löytyvät nyt ihka omat sanotukseni, jotka ovat myös teidän kuultavissa. Käys kuuntelemassa! Kipaleita tulee sitä mukaan, kun valmistuuvat demoksi asti.

Tanssikeikoille ensijaisesti tarjoan duo-kokoonpanoa, luvassa takuuvarmaa tanssimusiikkia ja fiilistelyä.

Rakkautta tulta ja intoa tehdä tätä ihanaa hommaa riittää! Toiveenani on kohdata uusia ja mielenkiintoisia haasteita musiikin ja teatterin maailmasta. Tavaramerkkinä voisi pitää aitoa, vahvaa tunnetta musiikkia ja yleisöään kohtaan, positiivisuudella höystettyä karismaa sekä kaunista ääntä.

Ota yhteyttä! : maritza.parkkinen(at)gmail.com

Musiikki on yksi elämän selvitymismuodoista. Fiilistely sävelten sisällä saa solut aukeamaan ja voimaan paremmin. Suosittelen.

Maritza
Tagged on: