Tervetuloa kotisivuilleni! Täältä näet ajankohtaisimmat asiat harrastuksestani, joka ajan myötä on muuttunut kokopäiväiseksi työkseni. Musiikki, teatteri  ja niiden tekeminen on vienyt minut täysin mukanaan.

Maritza on Pohjanmaan tyttöjä, joka laulaa, sanoittaa, kirjoittaa, esiintyy teatterin lavoilla ja ohjaa. Nykyään hänen äänensä voi bongata myös Järviradion aalloilta. Maritzan voit tilata tapahtumaasi juontamaan ja laulamaan, pyörittämään karaokea, sekä lapsille hän ilmaantuu Ninni Kettulina.

Uusi elämä alkaa, ilmestynyt 28.12.2016

Silloin enkelit meitä koskettaa, ilmestynyt 8/2016

Salaisuuksien taivas, ilmestynyt 4.2.2016

Keikkaselfie:

Esimerkiksi Häät on elämän yksi suurimmista tapahtumista ja jos tarvitset ohjelmaa omiin juhliisi, ota yhteyttä. Suunnitellaan sinulle sopiva ohjelmisto ja tehdään illastasi ikimuistoinen. Toimin esiintyvänä artistina ja myös karaoke illan mittaan on mahdollista. Ekstrana meillä on kuvaus- ja valokalusto käytettävissä.

Musiikkivideoita ollaan tehty useampi, näytillä youtubessa. Voidaan tehdä musiikkivideo myös sinulle, jos kiinnostuit! Pistä viestiä ja suunnitellaan sopiva paketti!
Uusia ihania tuttavuuksia olen saanut Karaoke-Iskelmätähti -kilpailun myötä, jota luotsaan Jurvan Musiikkipajan kanssa. Lisätietoja www.iskelmatahti.com

Levykauppa on auki ympäri vuorokauden: Tilaa täältä.
Usea laulamistani/sanoittamistani biiseistä on löytänyt tiensä myös karaokeversioksi, loistavaa!

Juttuja sähköisessä muodossa, jota on tullut vastaan:
Ilkka: Lastenhahmo vie Parkkista eteenpäin
Torstai-lehti: Ninni Kettuli seikkailee Alajärvellä, Soinissa ja Vimpelissä
JP-News: Ninni Kettuli matkalla valtakunnan lasten tietoisuuteen
Sininen tie 1/2: Vimpeli s.51 ”Meidän tyttö” Maritza
Järviseutu: Maksettu rakkaus, ohjaus Maritza
JP-News Neljän sukupolven konsertti KIvitipussa
JP-News Maritza Parkkinen näyttelee ja laulaa
Ilkka Maritzalle musiikki hyvä harrastus

Keikkamyynti: maritza.parkkinen(at)gmail.com ja mjtuotanto(at)gmail.com
Jos kiinnostuit musiikistani, esiintymisestäni laulaen tai juontaen ota yhteyttä. esim. häät, synttärit, juhlat, tanssit, yksityistilaisuudet.

~ Halauksia ~ M ~

Vuosi 2015  Olin ehdolla Kalevi-Gaalassa 21.2.2015 Kauhavan Y-Kinossa Naissivuosa -sarjassa elokuvasta Danny Weird, josta pokkasin itselleni ensimmäisen sijan. Toisena  uutisena kerron heti alkuun, että olen saanut Kulttuuripalkinnon 2014 Vimpelissä 6.12.2014, mikä tuntuu myös todella hienolta!

Maistiaisena sinkkulohkaisu ja nimikkobiisi Auringosta luotu Teille kuunteluun. Kovasti ollaan tehty töitä ja pitkäsoitto on nyt valmistunut! Levyä tullaan juhlistamaan useassa tilaisuudessa ja aina tilaisuuden tullen, kuten nytkin, kippis! Auringosta luotu
Tämä levy on järjestyksessään 3. iskelmäpitkäsoittoni ja todella tärkeä minulle matkatessani tätä musiikillista taitelijauraani eteenpäin. Levy sisältää usean eri projektin aiheita, joissa olen ollut mukana. Ja mikä parasta, tyttäreni Pinjan ihanat tulkinnat on ikuistettu levyn raidoille mukaan, joita hän oli laulamassa Neljän sukupolven konsertissakin. Levyä on rajoitettu määrä ja sitä voi tilata tällä hetkellä levykaupasta tai artistilta suoraan.

Iskelmämusiikin lisäksi ohjelmatarjontaa ja musiikkia on myös lapsille.  Se, että saatiin Ninni Kettulin levy tehtyä myös 2014 vuodelle, tuntuu huikeelta! Rytmikästä, hyväntuulista musiikkia. Ninni Kettuli tarjoaa leikkiseikkailuja lapsiryhmille, kysy tarjous. Leikkiseikkailut ovat lapsille suunnattua osallistuvaa teatteria leikkimisen riemun kautta.
Kohderyhmä on kaikki leikkimieliset.  Myös Ninni Kettulin youtubekanava palvelee lapsia satutuokioilla, käyt tutustumassa.
ninnikettuli Label

Ninnin kaverit Satumetsässä nähtiin vuonna 2015 teatterin lavalla ilmielävinä! Siellä oli Ninnin lisäksi Nennuli, Sakke Sammakkoinen, Lox Lohikäärme, Minni Merenneito. Tönttöröö, Rötkö, Pötkö, Mötkö ja Lötkö nähtiin myös.
Ja myös tällaista:
Biisejä on syntynyt paljonkin, mitä ei ole julkaistu. Useampi artisti on leyttänyt biisejäni / tai on työnalla ja tulevat levyttämään.