Please enter the valid post or page id.
Lupasin kertoilla Teille bändistä, jonka kanssa ollaan tässä nyt treenailtu ja nyt se on sen hetki. <3 Maritza ja Yötaivas ovat yhdistäneet voimansa ja ovat valmiita jakamaan musiikin ilosanomaa kaikille halukkaille, eritoten perinteisen tanssimusiikin ystäville. <3
 
Yötaivas – kokoonpanossa ovat seuraavat jäsenet: Jukka Mäntylä – laulu ja koskettimet, Juha Kaarre – basso ja taustalaulu, Tarmo Saarinen – rummut ja Antti Purola -harmonikka ja koskettimet. Huippuporukan oon saanut ympärilleni! (y)
 
Arvaatta varmaan, oon innoissani tästä uudesta aluevaltauksesta ja tämä tulee olemaan lisänä työkuvassani, joka pitää sisällään ainakin radiotyötä, musiikin tekemistä ja karaokejuontoja. <3
 
Seuraava siirto onkin saada niitä keikkoja, keikolla nähdään! <3

Suomen Artistituotanto on ottanut hoitaakseen bändikeikkamyynnin, ota yhteys:
Sami Jalonen/ p. 0400 921 674 / sami@artistituotanto.fi
 – Maritza


Tervetuloa kotisivuilleni! Täältä näet ajankohtaisimmat asiat harrastuksestani, joka ajan myötä on muuttunut kokopäiväiseksi työkseni. Musiikki, teatteri  ja niiden tekeminen on vienyt minut täysin mukanaan.

Maritza on Pohjanmaan tyttöjä, joka laulaa, sanoittaa, kirjoittaa, esiintyy teatterin lavoilla ja ohjaa. Nykyään hänen äänensä voi bongata myös Järviradion aalloilta. Maritzan voit tilata tapahtumaasi juontamaan ja laulamaan, pyörittämään karaokea, sekä lapsille hän ilmaantuu Ninni Kettulina.

Sä oot se oikee, ilmestynyt  28.12.2017

Rakkauden Sotilas, ilmestynyt 25.6.2017

Uusi elämä alkaa, ilmestynyt 28.12.2016

Silloin enkelit meitä koskettaa, ilmestynyt 8/2016

Salaisuuksien taivas, ilmestynyt 4.2.2016

Levykauppa on auki ympäri vuorokauden: Tilaa täältä.
Ota yhteyttä!
Bändikeikkamyynti: Suomen Artistituotanto Oy