Kiva, kun tulit poikkeemaan sivuillani! <3

Näin ne tilanteet elää, elämä on suuria tunteita – hyviä ja huonoja. Nyt olen sairauslomalla ja linkit youtubeen ja  faseen ovat aktivoituneet fiiliksen mukaan, sieltä siis lisää. Musiikki on <3

_________

(Tiedote 15.1.2019)
Heilou kamut, nyt niihin mun uusiin suunnitelmiin, mä vaihdan alaa!

Uudet tuulet puhaltaa minun arkeen, sain loistavan tilaisuuden tehdä valintoja, aloitan työt Vesivekillä tammikuun lopussa.
https://www.vesivek.fi/

Yksityisyrittäjyys jää tämän muutoksen myötä taka-alalle ja taidealan työt muuttuvat harrastukseksi. Jatkossa musiikin tekeminen tulee pysymään kuvioissa, fokus muuttuu.
Tässä musiikkilinkkini, mikä jatkaa omaa eloaan:
https://www.youtube.com/user/Maitta2010

Tää 8-vuotinen yrittäjyys taidealalla on antanut minulle todella paljon. Suuria tunteita. Ihania ystäviä ja paljon kohtaamisia. Oppimista eri saroilla, radiotyö kaikkineen, vauhdikkaat karaokeillat, kisojen järjestämiset, eri tapahtumat, musiikki koko laajuudessaan, esiintymiset ja kouluttamiset, teatteri. Olen saanut teiltä enemmän kuin pystynyt antamaan. Kiitollinen mieli niin kaikesta. Suuri kiitos kaikille vaikuttaneille.

Intohimolla elämässä eteenpäin ja nyt myös uuteen alaan innolla oppimaan. Jatkossa edustan siis Vesivekiä pääasiassa täällä Pohjanmaan alueella. Jos olet vähääkään miettinyt tai on pienesti edes käynyt mielessä katto- tai ränniasiat, voit soittaa minulle – mielelläni juon kaffeet kanssasi ja teen kattosi kuntokartoituksen sekä tarjouksen tarvittaessa. Tuumataan sitä yhdessä.
Voi hyvin ja nähdään!
Maritza

P.S. Radiotyöt ja keikkailu jää kokonaan pois ajanpuutteen vuoksi, halauksia kaikille Teille ihanat! Olen nauttinut suuresti tästä kaikesta.